top of page

Var hämtar du energi?

Uppdaterat: 9 sep. 2022Havet


Jag har alltid sedan barnsben dragits till havet, eller snarare sjön där jag är uppväxt , havet är mer än längtan.
När jag är glad, när jag är ledsen eller upprörd, eller bara vill ha lugn, vill jag sitta vid vattnet. Det är något med den oändliga horisonten och vågorna som aldrig slutar som gör att jag finner både ro och även drivkraft framåt, att allt är möjligt. Alla problem eller tankar och känslor känns plötsligt så små, och ibland behöver man bara bryta ett tillstånd. Där kan jag sitta, helst i timmar och bara stirra ut mot vattnet, och känna lugnet.
Var hämtar du din energi?


15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Allt i maj!

Renovering

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page