top of page

jag har inte tid!


När någon säger-"jag har inte tid" kryper det i mig. Även när jag själv säger det! ALLA har 24 timmar om dygnet som man är helt fri att disponera som man tycker och känner eller hur? ALLT är en prioriteringsfråga. Om jag sen har valt att prioritera något annat, och behöver svara någon annan människa att jag inte har tid, ja, då har jag helt enkelt prioriterat något annat före det.

Sen kan man givetvis ha gjort felprioriteringar. Jag gör det hela tiden och får stanna upp för att prioritera om, oftast när det gäller mina barn! Det finns givetvis inte mycket som är viktigare än barnen, så är det bara!

Jag får ibland klienter som behöver hjälp att prioritera och det finns riktigt bra verktyg som man kan använda till det. Hur brukar du tänka och göra?

Att prioritera rätt, veta vad som är viktigt i ditt liv och ta kontroll-ger dig mer tid till att må bra.

Ha det härligt!


31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Allt i maj!

Renovering

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page