top of page

Allt i maj!

Ja så var det maj! Våren kom som en vägg av blomexplosion och pollenchock. Jag brukar ju tjata om att det borde vara lag på att vara ledig mellan hägg och syrén men i år kom det ju samtidigt. Allt slog ut på en gång. Fantasiskt väder, från snö och kyla till högsommar. Fascinerande ändå, och kanske lite skrämmande.

Den här tiden på året är oftast maxad av inlämningar, delårsrapporter, bokslut, avslutningar i diverse aktiviteter vare sig det är vuxen eller barn aktiviteter. Presenter till lärare, kollegor, chefer blivande pensionärer. Hur hanterar man egentligen detta samtidigt som man egentligen bara vill njuta, sitta och lukta på blommorna? Jag går gärna ut och går en tidig morgonpromenad, och prioriterar bort långfika eller annat. Eller sätter mig ute fem minuter med min morgonfråga-Vad behöver jag idag? . Jag skriver listor, och planerar, och ändå är det faktiskt mycket! Det viktigaste av allt är att försöka välja några saker att prioritera just nu, de närmsta dagarna. Lämna de andra kommande sakerna för en stund, och beta av sak efter sak. Det ordnar sig oftast, det kanske inte blir så bra som man hade önskat, men det kommer också vara okej, så fort den saken har passerat.

Lägg fokus på det du tycker är viktigast , som betyder mest, som ger dig energi och glädje.

Då får stress och andra negativa tankar inte plats.

Hälsan är alltid viktigast , alltid! Därefter relationer tycker jag i alla fall. Sänk ambitionsnivån-det kommer bli bra!

Ta hand om dig värdefulla männska, det är snart sommar och allt detta vi är i är då som bortblåst!

Gör en fin vecka. Andas, ät, sov, prioritera och njut!12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page