top of page

accept and adjustAccept and adjust är ett motto jag lever efter. Det innebär ungefär samma som" Uppåt framåt. "Att man utgår från det läget jag just nu är i!


Om jag t ex är sjuk, och planerna inte blir som tänkt, då stannar jag upp, utgår från där jag är och gör det bästa av det genom att anpassa mig. Hitta kreativa lösningar. Att lära sig se ljuset, möjligheterna problemlösning I ALLA LÄGEN istället för att fastna på problem och annat.

Det mina vänner tror jag är en stor nyckel till välmående!


Prova själva, att när det känns jävligt eller du stöter på hinder, stanna upp, gå åt ett nytt håll, hitta lösning, hitta ny väg! Det är en skön inställning och en befrielse även om det har krävts en del träning och självklart kommer det tillfällen då det inte alltid blir så lätt att efterleva. Men att ha den strävan att utgå från din situation och acceptera och anpassa sig, uppåt framåt!

Lycka till där du är just nu, allt kommer bli bra!


15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Allt i maj!

Renovering

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page