top of page

Idag ska jag Leva skiten ur dagen!

Uppdaterat: 7 juni 2023Vissa dagar känner jag att jag måste ta i från tårna-leva skiten ur dan!

Att jag inte orkar bry mig om jag är löjlig eller inte, eller vad andra tycker, som jag, såsom många andras brottas med. Ekorrhjulet snurrar på och det är lätt att vara trött och vardaglig...man måste ju leva lite, för att få vara lite klyschig.


Jaha och vad gör jag då kanske du tänker. Inte så mycket faktiskt, mer än att om man börjar dagen i det tillståndet och den intuitionen så brukar det sköta sig själv faktiskt, jag brukar vara gladare och mer utåtriktad vilket brukar ge mig nya roliga kontakter eller situationer. Jag brukar vara modigare än vanligt, i beslut och beteende. Kanske unnar mig grejer, gör saker jag inte normalt brukar göra. Njuter lite mer, är mer lekfull, både med barnen och själv eller på jobbet.

Och det är när man släpper den vanliga rutinen som de bästa ideérna, inspirationen eller mötena sker. Win-win!


Vad skulle du göra idag om du fick lägga till något riktigt extra för att Leva skiten ur dagen?


38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Allt i maj!

Renovering

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page