top of page

Accept & Adjust..igen


(Ett skönt bad samtidigt som jag lyssnar på musik eller podd, är en älskvärd återhämtning och njutning för mig som nästan är gratis)


Så här i början på nya året är vi många som har nya mål framöver, nya vanor och rutiner. Inte minst jag. Men igår vaknade jag återigen med lite halsont, ont i huvudet och kroppen. Det här har kommit och gått sedan november då vi låg sjuka. Sedan har det liksom inte blivit helt bra, man tror en dag att man är frisk och sen nästa är det tillbaka... Så otroligt frustrerande, speciellt med tanke på träning. Det betyder så mycket för mig att få gå och träna regelbundet, för hela välmåendet, mentalt och fysiskt.... Och det sätter givetvis käppar i hjulet för mina nya mål. Jag är säkert inte ensam om det då jag hör från fler att de är sjuka eller halvkrassliga. Och då vill jag bara påminna mig själv främst, och dig, att det kunde vara värre. Vi får helt enkel utgå från dagens nuläge, hur känns det idag, vad behöver jag, och sedan anpassa och justera oss efter det.

Att hela tiden se uppåt framåt är så viktigt för att inte hamna i en negativ spiral. Att se vad man KAN göra, och inte vad man INTE kan göra. Och det gäller så klart även mer än träning, kanske det ekonomiska så här i torftiga januari februari, vad KAN du göra som inte kostar så mycket, osv. Utgå från nuläget och se möjligheterna, se det som en utmaning, det blir mycket roligare då!

Ha en härlig vecka där du gör allt du kan med det du kan! PÖSS16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Allt i maj!

Renovering

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page