top of page

påverka resultatet


Om fem veckor ska jag och familjen åka skidor några dagar. Och för mig är alltid längtan halva nöjet, PÅ RIKTIGT alltså. Jag njuter så otroligt mycket av att fundera på vad jag ska ha med, hur det kommer se ut, kännas när jag är där osv. Det gör mig helt enkelt lycklig bara i tanken och motiverad dessa veckor innan.

Det som är spännande med det, är ju att eftersom det håller mig på ett gott humör, ser jag situationerna på arbetet med "lättare" glasögon, fattar beslut därefter och påverkar resultatet.

Resultatet hade helt enkelt kunnat bli helt annorlunda, om jag inte hade nåt att se fram emot, varit trött och bar på tyngda tankar, kanske stressad och orkeslös.

Är ni med?

SÅ- att sätta delmål och saker att se fram emot är viktigare än du kanske tror.

Vad ser du fram emot?

Maximera ditt välmående-privat och professionellt!
12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Allt i maj!

Renovering

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page