top of page

Morgon och kvällsrutinerJag pratade med en vän om mina vanor och rutiner nu inför hösten och hur man bevarar dem. Under åren, och då menar jag de senaste 25 åren så har ju morgon och kvällsrutinerna sett lite annorlunda ut för att milt uttrycka det. För 25 år sedan var jag ute och spelade med ett metalband, satt uppe och spelade på nätterna, kanske blev någon kaffe och cigg till frukost. (japp det känns väääääldigt långt borta i dessa tider) Jag skulle aldrig för mitt liv kunna drömma om att gå upp tidigt för att få lugn och ro, och gå till gymmet för morgonträning.

Någon gång under dessa år kände jag att det inte var hållbart, att jag måste hitta nya sätt att förvalta min kropp och själ. Sedan dess har jag succesivt tagit till mig av erfarenheter och kunskaper.

Nu är morgnarna det absolut bästa jag vet. Jag kan vara trött men stänger av och går upp och väl uppe är det okej. Att träna på septembermornar och se när solen går upp genom dimman som lättar över de nyplöjda åkrarna, och komma till ett relativt folktomt gym är balsam för själen. Att få börja dagen med att väcka kroppen, och efteråt känna ett sånt välmående som är svårt att förklara, men närmast är en triumf! Dagen blir oftast bra och inte så stressig och du hinner förbereda dig vare sig det är möte, jobb, barn eller utbildning osv.

Jag jobbar med detta i mitt onlineprogram och även med privatklienter.


Det som jag hör är vanligast är att man tar hand om sin kropp, men hur mycket tid och när schemalägger du mentaltränging?

Om du vill veta mer, hör av dig. Ha en alldeles underbar dag och vecka. Jag ger dig två frågor att ta med. Ta några minuter att verkligen fundera på dem.


Hur vill du börja din dag?

Vad behöver du idag?

Vad behöver du göra för att behålla den känslan?28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Allt i maj!

Renovering

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page