top of page

Lita på processen

Uppdaterat: 7 nov. 2022

Ja det uttrycket har man ju hört genom åren. Men det ÄR faktiskt ett motto som håller i de flesta fallen. Många gånger vill man förändra och styra det som egentligen inte går att förändra, eller som kanske bara behöver tid, tid att mogna. Att forcera fram beslut, eller processer så snabbt man kan, är ofta inte så konstruktivt utan baseras på att tålamodet tryter. Alla människor fungerar olika, vissa fattar snabba beslut, och vissa behöver mer tid på sig-och oftast så landar det i ett beslut till sist.

Jag har dåligt tålamod, vill gärna att saker ska gå snabbt och effektivt. Det här har jag jobbat länge med och jobbar fortfarande. MEN jag har sett om och om igen att om jag bara vågar lita på processen så löser det sig till slut.

För att handskas med den rastlöshet och frustration som uppstår under tiden finns det hjälp att få- coachning, mindfulness, träning. Ja medlen för vad som passar just dig får du själv försöka att hitta.Lita på processen, sov på saken, håll fast vid din tro, sitt still i båten, go with the flow!

Allt kommer bli bra!

42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Allt i maj!

Renovering

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page