top of page

Dra i handbromsen!

Hur många har skickat sms eller mail i affekt som man ångrat och suttit med skämskudde över , några dagar senare hand upp?

Jag är definitivt en av dem, i alla fall när jag var mycket yngre. Det var mycket känslor som skulle komma ut, och lite impulsiv när det gällde att svara på mail, sms ellr ta beslut för den delen. Men inget som inte har något gott med sig. Efter lite konsekvenser av impulsiva skick lärde jag mig att dra i min visuella handbroms.

Den visuella handbromsen är genialisk för mig! Jag drar i den när jag blir lite för glad och impulsiv och vill tacka ja till grejer jag inte hinner, eller beslut som jag vill ta men förnuftet säger något annat, eller när det kommer till att skicka mail och mess med affekt.

Jag drar i bromsen, väntar minst 6 timmar, allra helst sover jag på saken då det undermedvetna bearbetar och processar information, och då brukar det ofta landa bra.

Ibland väntar jag ännu längre. Det är viktigt att lära sig att känna av innan man agerar. Ibland får man bara en chans, och den vill man ju inte bränna bara för att man är impulsiv, arg, ledsen eller hur?

Hur gör du när du är i affekt? Agerar du eller väntar du? Vilka strategier använder du? Eller tycker du att vi ska köra på ?


38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Allt i maj!

Renovering

댓글

별점 5점 중 0점을 주었습니다.
등록된 평점 없음

평점 추가
bottom of page