top of page

Jösses det är Vår!


Jag, som så många andra, älskar verkligen våren. Jag älskar och förundras över allt som vaknar till liv, växer, spirar, blommar. I år exploderar det dessutom nästan på samma gång. Helt plötsligt är det april och jag sitter och kollar i kalendern när jag inser att det bara är några veckor kvar till sommarlov! Vid det här laget börjar mina tankar rusa, jag som inte ens börjat planera för semester ordentligt, eller handlat sommarkläder till barnen, mycket på jobbet innan sommaren, Bosses glassbar öppnar-vill ha glass, vill ta vara på våren, ville ju vara topptränad till sommaren. Tankarna spinner och maxar kraven-jösses det är vår!


Det är då mindfulness är så bra! Jag gör mindfulnessövningar lite varstans, i sängen när jag vaknar, på kontoret , när jag promenerar. Det handlar inte om att vara duktig och kunna Mindfulness, utan att träna. Jag kan under tiden jag är uppvarvad tycka det är svårt att varva ner och sätta av tid till detta, men det är ju precis då man behöver det som mest. Man tränar på att fokusera på rätt saker, så att man kan stilla sina tankar lite.

Det finns några övningar på min hemsida under Övningar & material om man behöver guidning och vill prova. (man måste vara registrerad för att komma åt filerna)

Lycka till!


15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Allt i maj!

Renovering

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page