top of page

God jul och tack för i år!


Nu kan man nästan känna julstressen vibrera på gator, i affärer, i skolan, på jobbet, trafiken... Jag gör allt för att inte dras med. Det viktigaste för mig är att hitta tid att reflektera över året som varit, och planera för nästa år, det vill jag hinna innan nästa år slår över. Och att vara lugn och närvarande under julhelgen! Om jag ska ge ett tips för det är det främst att meditera/mindfulness ofta, skärma av och vara ute i naturen. Använda alla sinnen, och verkligen lyssna på barnen om det finns några omkring dig. Barnen är bäst på att vara i nuet, så se och lär från dem.

Jag tackar för ett fantastiskt roligt och härligt år, tack alla som varit inne och läst här, tack alla som jag samarbetat med på något sätt, eller som jag fått förtroendet till att få ha som klient, eller föreläsa för . Tack! Jag hoppas nästa år blir ännu mer av allt, och jag längtar efter att ta mig an alla uppdrag! Ha en underbar julhelg och nyår. Var rädd om dig och de nära och kära!


16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Allt i maj!

Renovering

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page