top of page

Förbereda semesterVisst känns det som sommaren är så otroligt lång när man har den framför sig? När väl semestern är igång, så vips så står man där några dagar innan jobbet och hösten startar upp igen. Nu överdriver jag lite, men visst finns det lite sanning i det?


Innan semestern brukar jag först skriva ner några saker och förväntningar med familjen vad de vill göra under semestern. Allt från det enklaste till det större, och man FÅR drömma och skriva stora saker. Då har man checkat av förväntningar och fått alla att känna sig delaktiga.


Det andra är att jag förbereder mina första dagar på jobbet. Jag gör en detaljerad lista som gör att jag vet överensstämmer med mina förväntningar och att jag vet vad som händer de första dagarna så jag inte behöver bli stressad eller känna mig vilsen. På så sätt startar jag upp långsamt och medvetet och precis som jag har planerat.

Ni som inte gått på semester än, håll ut det är nära nu. Och unna er att njuta av små saker, en väldigt god frappe , morgonpromenad osv. Hej


17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Allt i maj!

Renovering

Σχόλια

Βαθμολογήθηκε με 0 από 5 αστέρια.
Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες

Προσθέστε μια βαθμολογία
bottom of page