top of page

Hur man får saker gjorda


Hoppas du haft en lång och skön helg! Innan helgen såg jag hur vår helg var inbokad med köksrenovering och aktiviteter och kände tungt att det skulle bli svårt att få njuta av våren....

Jag valde fem saker som jag verkligen ville göra och skrev ner dem i min anteckningsbok. Det är nämligen så att enligt forskning så är det väldigt mycket mer kraftfullt att skriva ner saker vi tänker på. Det är kopplingen mellan att vi tänker och fysiskt skriver ner det som förankrar tankarna. Vilket fall, sakerna jag skrev var inga stora önskningar men det gjorde att jag kunde fokusera på dem, så fort jag såg ett tillfälle där jag kunde klämma in en av sakerna. Så jag fick mina saker gjorda, vilket var väldigt härligt! Att ha saker att se fram emot, och små stunder att njuta är väldigt viktigt för att orka när man har mycket om kring sig, det blir liksom inte värt eller hållbart annars.

Det här gäller även i arbetet. När du har många bollar och stressigt, välj fem saker som du tänker är viktigast att få gjort, och så betar du av dem en efter en. Det hjälper dig att fokusera rätt och inte tänka på alla andra saker samtidigt vilket bara bidrar till stress.

Behöver jag tjata om hur vackert det är ute nu? Nej tänkte väl det! Men det är galet, vad våren blir vackrare och vackrare för varje år.

Gör en härlig vecka, och njut allt vad du orkar! Var rädd om dig!


15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Allt i maj!

Renovering

Förebilder

Komentar

Dinilai 0 dari 5 bintang.
Belum ada penilaian

Tambahkan penilaian
bottom of page