top of page

Ett Oskrivet år

Det har bara gått några dagar på det nya året. Jag har haft en ovanligt lugn och härlig ledighet där både träning, njutning och återhämtning varit ledorden. Jag har också ägnat tid åt att reflektera och visualisera inför detta år framför oss. Jag älskar att ha ett nytt år helt oskrivet framför mig. Att kunna göra en tidslinje över saker jag önskar skall hända, resor jag vill göra, vanor att bryta eller utveckla. Jag ser riktigt fram emot att börja jobba 2024 och är supertaggad över det som kommer.

Det bästa tipset jag kan ge dig som har nyårslöften är :

  • Små åtaganden, små steg som du vet att du kan hålla.

  • När det går mindre bra, slå inte ner på dig själv, sträck på dig och ta nya tag-uppåt framåt!

  • Fira framstegen!

  • Ta hjälp om du behöver, från nära och kära, en coach, en fysisk pt osv

  • Bara gör det! Tänk inte så mycket, bara gör det som du har planerat.


Hur mår du? Hur har du haft det? Hur vill du ha det?27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Allt i maj!

Renovering

Комментарии

Оценка: 0 из 5 звезд.
Еще нет оценок

Добавить рейтинг
bottom of page