top of page

Det här tar jag med mig från fjällen-

Nu har jag varit i fjällen en vecka med familjen, med dextrosolen nära till hands. Det finns få saker som får mig att må så bra som en solig dag i skidbacken. Jag är närvarande till hundra procent, främst för alla fartdårar som nästintill rammar en... och då vi åker 7 timmar om dagen så är det klart kroppen exploderar av endorfiner, för att sen komma till stugan och vila, utan vardagens måsten. Sen middag och brädspel o tidig sömn.

Vad jag tar med mig från veckan är detta:

  • Jag vill röra mig mycket mer varje dag, det är något jag måste lösa i kombination med arbete.

  • I och med vila och att skärma av har jag fått klarare, vassare bild av vad jag vill, idéer och lösningar för företaget. Jag effektiviserar mig helt enkelt!

  • Tacksamhet av att kunna göra detta med familjen!! Tack Tack Tack !

  • Vad håller man på med när man sitter instängd i ett kontor när det finns så mycket vackert utanför?


Nu är vi snart hemma igen och ska ta tag i veckans göromål. Känns ändå gött och känner mig stark!

Ta hand om dig och gör en bra vecka !


17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Allt i maj!

Renovering

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page