top of page

Är det inte det ena så är det det andra...

Ja, det är verkligen djupaste januari. Jag tycker om att börja ett nytt år, ha nya utmaningar och mål. Men just nu känns det ändå ganska tomt och mörkt. Det är mycket eländigheter.

Häromdagen när jag satt under ett möte och diskuterade kommande större arrangemang, pratade vi om väskförbud och hantering av terrorhot. Jag fick en sån konstig insikt av hur världen har förändrats på så kort tid. Nyss satt vi med samma grupp och samma planering av årets arrangemang, men då gällde det hantering av pandemin.

Och vem trodde egentligen att det skulle bli krig i Ukraina?.

Som grädde på moset har det också senaste åren varit en hel del allvarliga sjukdomar eller bortgångar av mina närstående och vänner.

Är det inte det ena så är det det andra som man säger. Vad ska vi göra åt det då?

Jo, ett av mina löften i år är att nu jxxxlar ska här göras roligheter. Mer resor, mer möten, mer kultur, mer konserter, mer möten med vänner, mer träning, mer närvaro med familj och vänner, mer medvetenhet.

Precis på samma sätt som jag brukar jobba när det gäller stress. Ju mer stress och negativa känslor, ju mer måste du stanna upp och skjuta till bra och härliga saker. Mota det onda med det goda helt enketl!

Och nej, jag menar INTE att man ska glömma och förtränga det onda som händer omkring oss (som vissa gärna tror och påpekar när man skriver om detta..) Vad jag gör för att hjälpa och stötta människor i nöd osv, behöver jag inte dela med mig av. Och för att kunna hjälpa andra måste man orka, vara hållbar, och göra det man behöver för att vara just det!

Jag tror världen behöver mer kärlek och omtanke i iår, mer än någonsin! Hur gör du för att"stå ut"?

Ta hand om dig, ta hand om andra, och gör en fin vecka.


19 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Allt i maj!

Renovering

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Jan 22

Fin text! Jag gör som du! Försöker väga upp på något sätt.

Like
bottom of page